Trouwen & evenementen

Villa Clementine is een prachtige locatie voor ieder soort gelegenheid. De zowel kleine als grote sfeervolle ruimtes bieden veel verschillende mogelijkheden.

Op de begane grond bevinden zich de Dameskamer en de Gouden zaal met de aangrenzende lichte Serre en de binnentuin. Deze ooit zo chique binnentuin is in oude staat hersteld en aangelegd, compleet met romantisch prieel. Op de eerste verdieping vind je de Herenkamer en Turquoise zaal met daaraan het ruime balkon dat uitkijkt op de binnentuin.

Trouwen

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk!

Villa Clementine is door de gemeente Purmerend aangewezen als officiële trouwlocatie. Het is daardoor mogelijk om jullie complete huwelijksdag bij ons te vieren, in de villa en de prachtige aangrenzende binnentuin. Van het klaarmaken in de Dames- en Herenkamer en het ja-woord tot de borrel, van een walking dinner tot een barbecue, van shared dining tot een chique drie-, vier-, of vijfgangen diner en van een romantische fotoshoot tot een knallend avondfeest. Het kan allemaal!

Samen met ons professionele team van koks en bediening zorgen wij ervoor dat jullie een dag beleven om nooit te vergeten. Er is niets belangrijker dan met een ontspannen gevoel genieten van jullie dag. Een dag waarop jullie nergens aan hoeven te denken en wij voor alle details en de puntjes op de i zorgen. We kunnen jullie daarom ook adviseren over de bruidstaart, muziek, bloemen, fotografie en trouwauto.

Bekijk hier onze brochure met informatie, foto’s, recensies en de verschillende mogelijkheden met bijbehorende prijzen.
We stellen graag een gericht voorstel voor jullie op, dat voldoet aan al jullie wensen. Dit kunnen we doen tijdens een persoonlijk gesprek, waarbij jullie de villa direct kunnen bezichtigen, of per mail.

Evenementen

Naast de mogelijkheid om te trouwen is Villa Clementine ook een perfecte locatie voor andere gelegenheden. De villa leent zich ook heel goed voor feestelijke aangelegenheden zoals jubilea, verjaardagsvieringen, babyshowers, diners en fotoreportages.

Ook kunnen wij het afscheid van een dierbare verzorgen. Van de plechtigheid tot en met het samenzijn daarna. Het is daarbij ook mogelijk om met de rouwauto de binnentuin in te rijden waarna de kist door de Serre naar binnen gedragen kan worden.

Door de centrale ligging is de villa erg goed te bereiken. Met een naast de villa gelegen parkeergarage en een op loopafstand trein- en busstation, is de villa ook voor zakelijke gelegenheden als vergaderingen, workshops, lezingen, productpresentaties of trainingen een zeer geschikte locatie. Uiteraard is er wifi en audiovisuele apparatuur aanwezig.

We denken erg graag met jullie mee en verzorgen de gelegenheid helemaal naar jullie wensen en op maat. Neem voor meer informatie contact met ons op!

Villa Clementine Een bijzondere trouw- en evenementenlocatie in het hartje van Waterland