Over ons

Het unieke historische pand heeft een grootse restauratie en renovatie ondergaan. Er is nieuw leven het herenhuis in geblazen, waardoor onder andere de prachtige monumentale ornamenten weer schitteren als nooit tevoren. Wanneer je de villa binnenstapt, voel je de historie en hoe rijk mevrouw Clementine zich gevoeld moet hebben toen ze hier woonde.

De inrichting van Villa Clementine is klassiek en romantisch, alle kamers ademen dezelfde sfeer. Doordat de sfeervolle ruimtes zowel klein als groot zijn, bieden zij een unieke combinatie waardoor de villa zich perfect leent voor elk soort gelegenheid. Een gelegenheid als een bruiloft, jubileum, verjaardags- of bedrijfsfeest, maar ook productpresentaties, lezingen of uitvaarten. Alles is mogelijk!

Aan de villa bevindt zich een grote, lichte serre, die grenst aan de bijzondere binnentuin en toegankelijk is via de grote zaal beneden. Deze ooit zo chique binnentuin is in oude staat hersteld en aangelegd, compleet met romantisch prieel.

Wanneer je contact opneemt zullen wij, Elise en Silvia Dix, je welkom heten en je contactpersonen zijn. Samen zorgen wij ervoor dat jouw evenement er eentje wordt om nooit te vergeten. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat het bij de organisatie van een bijzondere gelegenheid erg belangrijk is dat alles perfect en tot in de puntjes is geregeld, zodat jij je nergens zorgen om hoeft te maken of over na hoeft te denken.

Villa Clementine Een bijzondere trouw- en evenementenlocatie in het hartje van Waterland