Ervaringen

De meiden van de villa hebben ons enorm geholpen bij het plannen van de bruiloft. Niets was onmogelijk en zij dachten actief mee. Op de dag zelf werd ik als bruid in de watten gelegd, Ik voelde me een prinses. De hapjes waren lekker en alle gasten waren onder de indruk van de lokatie.

Naar ervaring »

Marlous & Dennis

Op 28 mei zijn wij getrouwd. Onze receptie, diner en het feest was in Villa Clementine. We hebben de communicatie als zeer prettig ervaren. Heel professioneel, maar ook laagdrempelig. De locatie is nog niet bij veel mensen bekend. Dit vonden wij erg leuk, want veel mensen waren onder de indruk van dit prachtige pand. De hapjes, drankjes en het diner waren heerlijk. We hebben enorm genoten en onze gasten ook. Bedankt dames om het echt onze dag te laten zijn!

Naar ervaring »

Lisette & Bart

Wij hebben echt een top dag gehad bij Villa Clementine, de locatie is fantastisch en de meiden/personeel zijn echt heel erg behulpzaam en denken goed mee. We hebben ook echt van onze gasten alleen maar complimenten gekregen over hoe alles geregeld was en hoe de dag verliep. De locatie kan alles bieden, en is heel relaxed!
Trouwen? Dat moet je bij Villa Clementine doen!!

Naar ervaring »

Evelien & Tjitze

We got married here on June 1st and the the venue was absolutely spectacular. Elise and Silvia were helpful throughout the ENTIRE process. From when we reached out to them in September last year to the very end of our wedding celebrations. They were very knowledgeable and even gave us contacts for the cake and decorations, who were both fantastic and helped make our weddingday all the more special. We are definitely going to be making use of their services for as many future celebrations as we can. We could not have asked for a better team or location.
Thank you ladies!!

Naar ervaring »

Shiro & Frank

Wij hebben een geweldige bruiloft gehad, alles was goed geregeld, heerlijk gegeten en de locatie is gewoonweg prachtig! Een aanrader!

Naar ervaring »

Lianne & Arjan

Afgelopen maart zijn wij getrouwd in Villa Clementine. Vanaf het eerste mailcontact tot het afsluiten van de dag zelf zijn wij heel blij geweest met de locatie en het contact met de dames van Clementine. Van te voren hadden wij niet een duidelijk beeld over hoe we de dag wilden inkleden maar dat was geen probleem. Er werd goed met ons meegedacht en er werden leuke ideeen aangedragen waardoor de dag uiteindelijk echt bij ons paste. Op de dag zelf hebben we geen enkele zorg gehad want we voelde dat we in goede handen waren. Over het vijf-gangen diner hoorden we van de gasten niets dan goeds en ook de bediening was zeer prettig. Het was een dag waar we met goede herinneringen aan terug denken en dat komt mede door de positiviteit die de dames van Clementine meebrachten.

Naar ervaring »

Amanda & Ruud

We hebben in Villa Clementine ons 25-jarig huwelijksfeest gevierd. Wat was het een fantastische ervaring. De locatie is natuurlijk al koninklijk! Ik hoorde om mij heen al diverse gasten uitrekenen hoe lang zij nog moesten wachten voor zij er hun huwelijksfeest konden gaan geven. Iedereen genoot. Niet alleen van de entourage, maar ook van de vriendelijkheid en vooral deskundigheid van de gastvrouwen. Met een stralende glimlach en voortdurende enthousiasme hielden ze alles perfect in de gaten.
Het walking dinner was ook verrukkelijk. Met alle (dieet)wensen werd goed rekening gehouden. Iedereen was tevreden.

Er was alleen 1 nadeel: de tijd vloog om. We hadden er nog wel weken willen blijven. Dank Silvia en Elise voor een onvergetelijke avond.

Naar ervaring »

Yolande & Florus

Voor onze bruiloft hadden we een hoop verschillende wensen, die een aantal keer veranderden. Het team van Villa Clementine was echter altijd heel flexibel en begripvol! We hebben diner georganiseerd op de 1e verdieping en daarna het feest op de begane grond, dit was ideaal met leveranciers zoals catering en DJ zodat ze elkaar niet in de weg liepen. De serre en tuin bieden ook mooie mogelijkheden voor foto’s en als het lekker weer is om buiten te zijn. Silvia en Elise zijn allebei heel professioneel en aardig, wat de organisatie een gegarandeerd succes maakt!

Naar ervaring »

Reshma & Sander

Vanaf het eerste contact had ik een hele goede klik met de dames. Bij het bezoek was mijn vriend ook helemaal onder de indruk van de locatie, de uitstraling én de professionaliteit van de dames. De keuze was dus snel gemaakt. De voorbereidingen liepen erg soepel; de meiden denken mee, zijn flexibel en doen echt hun best om er een onvergetelijke dag van te maken. Onze trouwdag was dan ook (cliche maar waar) de dag van ons leven. Alles klopte, alles liep soepel en ’s avonds ging het dak er af (dankzij een toptip over een DJ). Als ik het over zou doen zou ik zeker weer naar de Villa gaan!

Naar ervaring »

Suzanne & Arjen

Vanaf het moment dat wij onze eerste afspraak hadden waren wij verliefd op de lokatie. Wij wisten meteen hier gaan wij trouwen. De lieve dames van de Villa hebben ervoor gezorgd dat dat wij de dag van onze dromen hebben gehad op 8-10-18. Mede dankzij hun input en verzorging hebben wij zonder zorgen van onze dag kunnen genieten. Dank jullie wel voor jullie bijzondere bijdrage, aan een dag die wij never zullen vergeten.

Naar ervaring »

Valerie & Arjan

Onze keuze viel op Clementine omdat het zo´n prachtig pand op een mooie locatie is. Na een eerste mailtje kregen wij meteen een leuke mail terug, dat gaf direct een goed gevoel. De dames van Clementine hebben ons prima door de voorbereidingen heen geloosd. Geen vraag was te veel, hoe vaak ook gesteld. Alles was mogelijk, alles kon naar onze wensen worden aangepast. Uiteindelijk was dat ook zo. Het feest was ontzettend goed georganiseerd. Voor ons geen enkele stress wat dat betreft. Het eten was heel lekker en goed verzorgd. Iedereen gelijktijdig, alles warm en plezierige bediening.

Kortom, Villa Clementine is de beste trouwlocatie van Purmerend.

Wij danken jullie hartelijk voor de geweldige service.

Naar ervaring »

Wendy & Peter

De dames van Villa Clementine waren super op onze bruiloft. We waren erg onder de indruk van hoe zij alles hebben aangepakt. We hadden geen enkele zorg, want aan alles was gedacht! Het had niet beter gekund, prachtige locatie en supergoede service!

Naar ervaring »

Zienat & Warshad

Op vrijdag 24 augustus hebben wij onze huwelijksceremonie gehouden bij Villa Clementine. De voorbereidingen verliepen soepel. De ceremonie verliep geheel naar wens, alles was tot in de puntjes verzorgd. Villa Clementine is een unieke locatie voor een unieke bruiloft!

Naar ervaring »

Nicole & Erwin

Nadat we op een open dag waren geweest bij Villa Clementine hebben we eigenlijk niet meer verder gezocht. De locatie is prachtig en ze hebben alles in huis. We hebben genoten van onze dag daar en zijn onder de indruk geweest hoe soepel alles verliep. We hadden geen ceremoniemeester, maar hebben het gevoel gehad dat zij wel voor ons zorgden. Het personeel op de avond zelf was ook helemaal top. Toen het klaar was, hebben we echt met een traan afscheid genomen.

Naar ervaring »

Kim & Lars

Alles kan en niets is te veel gevraagd. En dat wordt gedaan met veel liefde, zorg en passie in een ontspannen setting. Dat is voor ons kort samengevat hoe de dames van Villa Clementine onze bruiloft hebben verzorgd.

Het was voor ons een must om eigen wijnen mee te nemen en liefst ook een eigen cateraar voor ons diner. Daarbij hadden wij een redelijk groot aantal genodigden. Met dit best wel lastige wensenlijstje heb je in Noord Holland en ook daar buiten niet heel veel keuzes qua trouwlocaties. Bij Villa mag en kan dit allemaal wél en dit laat gelijk de flexibele en relaxte houding van de dames en hun locatie zien.

Wij hebben van onze gasten niet meer dan lof gehad over het romantische pand, de gastvrijheid van de dames en hun personeel en de ontspannen sfeer. Wij bevelen iedereen Villa Clementine van harte aan. Of het nu voor je bruiloft, vergadering of ander evenement is: alles kan en niets is te veel gevraagd!

Naar ervaring »

Laura & Jan-Willem

Wat een prachtige dag op een prachtige locatie! We wisten van te voren eigenlijk al dat we onze bruiloft graag in Villa Clementine wilden vieren. Het pand is mooi en de locatie en bereikbaarheid goed. Na het eerste gesprek met Elise en de bezichtiging wisten we het zeker! Elise heeft veel met ons meegedacht en we hebben in de voorbereiding naar de grote dag toe regelmatig contact gehad over alles. Heel fijn!
Onze bruiloft was perfect. Het was prachtig weer waardoor we konden borrelen in de mooie sfeervolle tuin. Alles zag er mooi en verzorgd uit, het eten was lekker en we hoefden ons helemaal nergens zorgen over te maken. Alles was super goed geregeld, het personeel was lief en behulpzaam. Wij hebben optimaal kunnen genieten en ook onze gasten hebben genoten. We hebben enorm veel complimenten ontvangen over de locatie! We sloten de dag af met een geweldig feest. Er was voldoende ruimte voor onze (best grote) band én een dansvloer. Kortom: Villa Clementine is zeker een aanrader!

Naar ervaring »

Denise & Roel

Voor ons eerste gesprek wisten wij al hoe mooi deze locatie was. Het gesprek met Elise was doorslaggevend. Heel relaxed, en dat is eigenlijk hoe wij alles bij Villa Clementine hebben ervaren. Relaxed, alles was mogelijk en er werd door iedereen goed mee gedacht. Wat ook heel fijn is, is dat er snel wordt gereageerd wanneer je vragen hebt! De dag zelf was perfect geregeld. Wij hebben ons nergens zorgen over hoeven maken en er was voor iedereen genoeg eten en drinken. Vooral het shared dining concept vinden wij een aanrader. Leuk ook hoe veel complimenten wij hebben gekregen over de locatie en het personeel! Mede dankzij jullie is het een prachtige dag geworden.

Naar ervaring »

Esther & Ben

Op deze prachtige locatie hebben wij op 7 april 2018, samen met onze dierbaren ons huwelijk gevierd. Bij de bezichtiging wisten we al gelijk dat we niet verder hoefden te zoeken. Het was liefde op het eerste gezicht!
De samenwerking met Silvia en Elise hebben wij als zeer prettig ervaren. Alles was mogelijk en gedurende het hele proces werd er met ons meegedacht en goed gecommuniceerd.
Op onze trouwdag verliep alles boven verwachting. Het personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam. Aan alles was gedacht waardoor wij volop konden genieten van onze trouwdag. Wij krijgen nog steeds van onze gasten te horen hoe zeer zij onder de indruk waren van de locatie en het personeel.
Het was de mooiste dag van ons leven en dat werd mede mogelijk gemaakt door de prachtige locatie en het personeel van Villa Clementine. Wij hopen in de toekomst wederom iets moois te mogen vieren in de prachtige Villa Clementine!
Silvia en Elise, onze complimenten! Nogmaals bedankt voor alles wat jullie hebben gedaan om onze trouwdag onvergetelijk te maken.

Naar ervaring »

Mina & Omid

Het Lourens Spring event in Villa Clementine in Purmerend was op zondag 8 april gewoon geweldig! In de bijzonder sfeervolle zalen vonden vele bezoekers prachtige zaken en heerlijkheden, zagen ze boven de nieuwste bad-, dames- en herenmode en deden ze inspiratie op bij Dick Beijer’s tuinpresentatie. Tussen de auto’s buiten en in het prieel bleven de gasten heerlijk keuvelen met een hapje en een drankje en fijne live muziek. Het was gewoon allemaal mogelijk op deze ongelooflijk fraaie locatie en wat een super fijne samenwerking hier. Ideaal voor een topevent! Dank!

Naar ervaring »

Mariëtte Niehe, Lourens magazine & events

Prachtige locatie, precies waar wij voor onze bruiloft naar op zoek waren. Mooi romantisch en licht van binnen, hele lieve dames en allerlei opties zijn te bespreken.
We hebben een geweldige bruiloft gehad en veel complimenten mogen ontvangen van onze gasten wat betreft de locatie en het personeel. Villa Clementine raden wij zeker aan voor bruiloften!

Naar ervaring »

Mila & Niels

Gelijk na onze eerste ontmoeting wist ik zeker; hier wil ik trouwen! Buiten dat het een prachtige en goed verzorgde villa is, was er ook direct een goede klik met de meiden. Zulke lieve en makkelijke meiden, zij denken echt met je mee en alles is mogelijk. Op de dag zelf was alles top geregeld, super vriendelijk en professioneel personeel. Ik heb zoveel complimenten gehad van onze gasten! Jullie hebben er zeker mede voor gezorgd dat het een onvergetelijke dag voor ons is geweest. Heel erg bedankt!

Naar ervaring »

Nathalie & Sydney

Op zondag 30 Juli j.l. was het dan zover! Fiene’s kraamfeest! Fiene is onze lieve en mooie dochter van 6 maanden en omdat wij in het buitenland wonen had zo ongeveer onze hele familie (behalve opa en oma’s ) Fiene nog niet mogen bewonderen. Fiene’s opa kwam met het geweldige idee om een kraamfeest te organiseren, zodat familie en vrienden haar voor het eerst konden bewonderen en het leven konden vieren! En wat was het helemaal in de stijl waar wij zo gek op zijn! De locatie (Zo! Sjiek), heel mooi aangekleed met roze en witte ballonnen, heerlijke hapjes, mooie cupcake etageres, overal roze slingers, mooie witte sta-tafels en heerlijke hapjes & drankjes en niet te vergeten zelfs de kaarsen waren roze!
Alle bezoekers keken hun ogen uit en waren heel enthousiast. Het was een geweldig roze! en sjiek feest, precies zoals een kraamfeest hoort te zijn! Het personeel had aan alles gedacht, van het aannemen van de jassen, tot hulp met de wat ouderen en de geweldige bediening. Dank jullie wel dames, jullie hebben ons echt in de watten gelegd en wat een geweldige service en locatie! Wat zijn jullie goed in het organiseren, het meedenken en de uitvoer, alles tot in de puntjes!
Hopelijk tot het volgende kraamfeest 🙂

Dank jullie wel voor alles en ook namens Fiene een dikke kus!

Naar ervaring »

Charissa & Theo

Op 2 november hebben wij een teambuildingsmiddag gehouden met het team Revalidatie en Therapie van het Waterlandziekenhuis. De Villa was voor ons een unieke locatie om in een prachtige entourage uit onze werksetting te komen.

De verzorging was prima en goed op de behoefte afgestemd. Daarnaast waren de faciliteiten voor de presentatie goed geregeld (LCD scherm, laptop en WIFI) en de ondersteuning aanwezig op de momenten dat het nodig was.

Als je je medewerkers eens wil trakteren op een unieke locatie met klasse voor een moment om echt los te komen van de werkvloer is Villa Clementine een echte aanrader!

Naar ervaring »

Team Revalidatie en Therapie van het Waterlandziekenhuis

Wauw! Wat hebben wij een mooie dag gehad afgelopen 22 September.
Bij Villa Clementine ben je een echte bruid!
Naast dat de villa prachtig is, is het personeel zeer vriendelijk en behulpzaam. Alles is mogelijk, je kunt het zo gek maken als je zelf wilt en de meiden van Villa Clementine denken met je mee.
We kunnen het echt elk bruidspaar aanraden!

Naar ervaring »

Larissa & Jasper

Afgelopen zaterdag, 16 september, hebben wij als afdeling Zaanstreek-Waterland van Alzheimer Nederland ons jubileum gevierd bij Villa Clementine. Een mooi programma in een zo mogelijk nog mooiere locatie. Elise en haar team hebben ons fantastisch ondersteund en hebben ons jubileum tot een onvergetelijk evenement gemaakt. De gehele entourage van de villa, de gastvrijheid en de verzorging van de innerlijke mens waren van een topniveau. Dank jullie wel voor een heerlijke middag!

Naar ervaring »

Alzheimer Nederland - afdeling Zaanstreek/Waterland

Op 20 mei 2017 was het zover: onze trouwdag. We keken er al een jaar naar uit, en de dag werd nog mooier dan we hadden durven dromen. Dat was zeker mede te danken aan de dames van Villa Clementine: dankzij hun prachtige villa en hun goede zorg voor ons is onze trouwdag de dag van onze dromen geworden.

Tijdens de zoektocht naar een locatie werden we meteen verliefd op Villa Clementine. We wilden graag een locatie waar we de hele dag konden doorbrengen, van het klaarmaken tot en met het grote feest ’s avonds. Dit kon hier goed, dankzij de vele verschillende ruimtes die stuk voor stuk prachtig zijn ingericht. Ook konden we direct merken dat de dames actief met ons mee dachten om onze dag zo mooi mogelijk te maken. Dit konden we erg waarderen! Nog een pluspunt is dat de villa erg goed ingesteld is op mindervaliden.

Het plannen van de bruiloft is heel soepel verlopen, omdat we regelmatig de plannen doorspraken en veel goede suggesties kregen vanuit de villa. Zowel de bloemist als de patissier die door de villa werd aangeraden, zijn ons heel goed bevallen. Ook de dj maakte rechtstreeks afspraken met de villa, waardoor dit ons uit handen werd genomen.

Op de dag zelf stonden de dames de hele dag voor ons klaar, en ze hebben alles fantastisch geregeld. Samen met onze ceremoniemeesters hebben ze ervoor gezorgd dat wij ons nergens druk over hoefden te maken en dat alles voor ons geregeld werd. Fantastisch! We kunnen alleen maar complimenten geven en iedereen aanraden in deze geweldige villa te trouwen!

Naar ervaring »

Rianne & Frank

Op 16 juni was het dan eindelijk zo ver: onze trouwdag. Na een jaar eerder voor het eerst een voet over de drempel van deze prachtige (trouw)locatie te hebben gezet, wisten we het direct: hier willen wij trouwen!

De villa is prachtig gerenoveerd (waarbij authentieke details prachtig bewaard zijn gebleven) en ademt stijl en romantiek uit. Het was alles wat wij voor ogen hadden voor onze huwelijksdag. Ons gezelschap bestond uit zestig personen die de hele dag aanwezig waren: van de ceremonie ’s middags tot en met het feest ’s avonds. De ruimte was hiervoor perfect. De begane grond deed dienst als locatie voor de ceremonie en de receptie, waarna we op de eerste verdieping hebben genoten van een heerlijk diner (shared dining). Verfijnd gedekte tafels met onze eigen persoonlijke noot en heerlijk eten, geleverd door De Stallen, zorgden voor een feestmaal. Het gezelschap deed de rest! Na het diner begaven we ons wederom naar beneden voor een mooi feestje met DJ Afrojolof. De mooie dansvloer, de serre met zitjes voor de mensen die even bij moesten komen van het dansen en de aangrenzende tuin: het plaatje was compleet.

Naast de prachtige locatie vonden wij de goede service van de dames van Villa Clementine een luxe. Zij waren de hele dag voor en achter de schermen voor ons bezig. Doortastend wanneer nodig en subtiel, waardoor de organisatie van de dag moeiteloos leek te verlopen. Meedenken én voor ons denken zorgde ervoor dat wij ons alleen maar zorgen hoefden te maken om… Nou ja, waar om eigenlijk? Niets! Precies zoals je dat wilt op een trouwdag waarbij geen vaste ceremoniemeester is aangewezen, zoals bij ons het geval was 🙂

Vanaf ons eerste gesprek in juli 2016 tot aan het laatste drankje om middernacht op 16 juni 2017 hebben Elise, Silvia en Lynn alles tot in de puntjes perfect geregeld. Wij willen deze dames dan ook de grootste complimenten geven voor hun service, gastvrijheid en warmte.

Voor ons was deze locatie en dit team een schot in de roos en we kunnen Villa Clementine en de dames dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die een gedenkwaardig en bijzonder moment wil vieren.

Naar ervaring »

Renate & Michiel

Met het historische pand waren we al een tijd bekend. Maar toen we hadden vernomen dat het inmiddels verbouwd was tot een prachtige trouw- en evenementenlocatie, zijn we het gaan bezichtigen tijdens een open trouwlocatie route. We waren gelijk zeer enthousiast over hoe ontzettend mooi en stijlvol het geworden was! Een klassiek interieur met eveneens een fris en modern tintje.

Met de dames hadden we een goede klik. We hebben leuke gesprekken gehad. Ze waren vriendelijk en dachten goed mee tijdens alle voorbereidingen. Zo wisten ze goede adviezen te geven over onder andere de aankleding en catering. Alles kon en niets was te gek.

We hadden het gehele pand tot onze beschikking op de trouwdag. Zowel de ceremonie als het feest hebben we er gehouden. En met de daggasten hebben we er bovendien heerlijk gegeten. Het waren hele geschikte ruimtes voor de activiteiten. Ook was het fijn dat er ruimtes waren om ons even terug te trekken. We hebben veel leuke reacties gehad van onze gasten over de locatie.

Gedurende de dag zijn we uitstekend geholpen door de dames van Villa Clementine. Mede dankzij de fantastiche locatie en de goede service was onze trouwdag de dag van onze dromen!

Naar ervaring »

Mieke & Bart

We had been looking for a place to have a meetings over three days with different international partners in Amsterdam.
People were flying in from USA and different European countries
While looking around in Amsterdam we were given a recommendation for Villa Clementine in Purmerend only 30 minutes from the airport by train or taxi.
Villa Clementine was very recently fully renovated to be a modern facility featuring beautiful garden and calm and relaxing environment – mixing the needs of our busy corporate executives with the need for a meeting premises away from the distractions of the work place.
During the three days we were there, we used the big room on the first floor, the ‘Herenkamer’ and the ‘Serre’.
We were taken very good care by the Villa Clementine staff who fulfilled our wishes with regard to lunches, drinks and all equipment that was needed.
The next door restaurant ‘De Stallen’ was the venue for dinners and a lunch and with a great menu with a broad selection of dishes, courteous and knowledgeable staff and a cosy bar with a good beer and wine selection.
We arrived by taxi, but found out the train station is walking distance, less than 10 minutes, and with direct connection to Schipol airport, this ended up being the most convenient option for our departure. We stayed at a hotel nearby which was also walking distance to the Villa.

Naar ervaring »

-

We spent a long time looking for the perfect venue for our wedding reception. We must have visited a dozen places before we came to Villa Clementine. We had complex requirements: We wanted a place where our caterers could prepare a few warm meals, plenty of seating for our guests, and a dance floor. We also wanted sunlight, a comfortable homey environment, and a bit of pizzazz. As soon as we walked in to Villa Clementine, we had an impression that this was a good match: a cozy atmosphere, a back garden and gazebo, a great location across from a little park, and a kitchen where our caterer could work. No other place comes close. But what really sealed the deal was Silvia, Lynn and Elise. These women are highly-professional, competent, thoughtful and reliable. We booked the place almost right away.

Looking back at the wedding reception, we are really happy with our choice. The place looked great, our guests felt right at home, and we had a blast. Couldn’t have asked for anything more. Thanks a million!

Naar ervaring »

Agata & Matt

Nogmaals hartelijk bedankt voor jullie bijdrage aan het mooie afscheid van mijn vader. Jullie waren zeer vriendelijk en zeer betrokken bij het afscheid van mijn vader en gaven ons een zeer welkom gevoel. Niets meer dan lof over jullie communicatieve optreden.

Naar ervaring »

Familie Abels

Toen wij ons verloofd hadden was Villa Clementine nog in verbouwing en waren er alleen sfeer fotos beschikbaar. Toch wisten we meteen al dat dit onze locatie was! Voor de vorm hebben we een paar andere locaties bekeken maar wisten het eigenlijk al. Buiten een voor ons ideale ligging ook een geweldig mooi stijlvol pand van buiten. De binnenkant hadden we ook het volste vertrouwen in. En die stelde zeker niet teleur! Gelijk bij de eerste bezichtiging bleek dat het van binnen nog mooier was dan we hadden durven dromen. Wat een super mooie aankleding. We keken elkaar aan en dachten: We hoeven niet te zorgen voor extra versiering tijdens ons feest, het is al prachtig!

Al tijdens de voorbereidingen kwamen we erachter dat eigenlijk alles mogelijk is, de dames deden nergens moeilijk over. Ook vonden we het erg fijn dat er actief meegedacht werd en we tips kregen, wat toch fijn is. Zelf hadden we gek genoeg nog nooit een bruiloft georganiseerd en dan is het toch fijn als je je ideeën soms langs iemand kunt gooien.

Op de dag zelf hebben we ontzettend genoten! We hadden enkel de benedenverdieping wat voor onze groep een goede oppervlakte was, niet te druk, niet te leeg (50 man ceremonie, 80 man feest). Voor Marlies was het erg fijn dat ze zich in de dameskamer om kon kleden (we trouwden in november dus wilden niet dat ze het risico had om in trouwjurk door de regen te moeten). Toen ze paraat was hebben we in en om de villa een fotoshoot gedaan wat geweldig mooi is geworden.

Eten hebben we gedaan bij De Stallen, wat goed geregeld was en een leuke afwisseling qua omgeving en natuurlijk: erg lekker! En wat een leuke bediening ook. We zaten in een apart, speciaal voor ons gereserveerd gedeelte.

We vonden het erg bijzonder om op een nieuwe lokatie te mogen trouwen waar nog geen van onze gasten eerder was geweest, dat voelde toch wel een stukje unieker en specialer! Als we nu mensen ons fotoboek laten zien en we komen op de pagina aan waar het hele pand op staat, krijgen we steevast dezelfde reactie: “Wat was het een mooie lokatie hé!”.

Naar ervaring »

Marlies & Mettin

Afgelopen zaterdag zijn wij getrouwd bij Villa Clementine. Wat een prachtige locatie! Alles was top geregeld door de lieve dames en het eten was heerlijk! Nogmaals bedankt voor het verzorgen van een geweldige dag!

Naar ervaring »

Samantha & Melih

Toen wij besloten om te gaan trouwen wisten wij meteen al waar we wilden trouwen… Natuurlijk voor de vorm wel een rondleiding gehad van enthousiaste dames! En wat is de locatie prachtig!

Wij hebben de hele dag de Villa tot onze beschikking gehad op onze trouwdag . En wat is het relaxed om je daar om te kleden en je make up en haar te laten doen. Er is speciaal een kamer voor de bruid en de bruidegom. De stijl van de kamers is echt geweldig!

Daarna hebben wij foto’s in en om de villa gemaakt. De villa is een top locatie voor mooie foto’s!

Daarnaast hebben we er heerlijk gedineerd en een top feest gehad! De dames hebben ons heel goed verzorgd en meegedacht en hebben ons geholpen om onze dag onvergetelijk te maken! Bedankt hiervoor!

Liefs familie Ceelie

Naar ervaring »

Nadine & Roy

Fantastische bruiloft van mijn dochter Anniek en haar man Peter in de mooiste locatie in Purmerend. Al het personeel van Clementine hartelijk dank voor deze onvergetelijke avond!

Naar ervaring »

Pieter Dooper

Heel gezellig kerstdiner gehad bij Villa Clementine met Van Overbeek Makelaars en AVeWe Groep. Eten was heerlijk en bediening erg vriendelijk. Bedankt!

Naar ervaring »

Barbera Winkelaar - Van Overbeek Makelaars

Je hoeft tegenwoordig geen IT-opleiding te hebben gevolgd om het internet af te kunnen struinen om prachtige trouwlocaties te vinden; romantische kastelen met idyllisch rozentuinen, statige herenhuizen omgeven door nostalgische grachten, sfeervolle boothuizen met uitkijk op het water. Allemaal uniek en prachtig, alleen niet wat wij zochten. Tijdens onze zoektocht kwamen we uit op een nog te openen trouwlocatie; 15 minuten rijden van Amsterdam, in hartje Waterland, gevestigd in Purmerend. Van een onopvallende woning, ontpopte een romantisch, statig en nostalgisch herenhuis na een intensieve renovatie. De in volle glorie gerestaureerde Villa Clementine is voor ons de perfecte trouwlocatie geworden, verder hoefden we niet te kijken. Van ons kennismakingsgesprek tot aan de voorbereidingen van onze trouwdag zelf, voelde het goed aan. Silvia, Elise en hun team hadden ons volste vertrouwen. De dames zijn op al onze wensen ingegaan. Op de dag zelf waren ze vroeg uit de veren om alle leveranciers tegemoet te komen en ’s avonds waren ze nog tot in de late uurtjes onze gasten aan het voorzien van alle nodige versnaperingen.

Zoals afgesproken werd de trouwzaal in plaats van de tuin klaargezet voor onze ceremonie. Aan weerszijden van het looppad stonden keurig de stoelen versierd met stoelornamenten van roze gipskruid. Onder prachtige piano- en zangbegeleiding van zangeres Brenda werd onze ceremonie voltrokken door trouwabmtenaar Hans. July kwam als eerste de volle zaal binnen; gevolgd door een bruidsstoet van dierbare vrienden en vriendinnen, ons bloemenmeisje Miya en ringbearer Fynn. Ik kwam als laatste binnen met mijn lieve vader. De zaal had ik voor dit moment niet gedecoreerd gezien; de opzet van de stoelen, het looppad, alle bloemstukken en ornamenten, de grote raampartijen en de serre die voor sfeervolle lichtval zorgen. Ik was helemaal in de wolken. Het plaatje was compleet. Met vlinders in mijn buik liep ik naar July…

Na de ceremonie vertoeften we naar de serre en de aangrenzende binnentuin. Het was een ideale plek om ongedwongen na te genieten. Met hier en daar statafels voor de gasten om hun drankjes neer te zetten. Verder bevonden er in de serre stoelen en bankjes voor degene die even wilden bijkomen. Onze prachtige bruidstaart was op een mooie tafel klaargezet in de serre. Na het aansnijden van onze taart, gingen wij mengen tussen de gasten. We werden niet vergeten door de meiden van Villa Clementine. Ze hebben me ook de hapjes aangeboden. Ik ben blij dat ik de hapjes zelf heb kunnen proeven. Ze waren verrukkelijk.

Wij hadden al snel besloten om in het nieuwe restaurant ‘De Stallen – Bar & Grill’ van Elmer te dineren met 140 personen. Het restaurant grenst aan Villa Clementine, maar we kozen zeker niet voor gemak. Het was de eigentijdse uitstraling en robuuste karakter van het restaurant dat ons zo aantrok. Onze familie en vrienden weten dat wij niet van strakke sit-down dinners zijn. Het was meer dan logisch om voor een goed verzorgd 3-gangenmenu te kiezen. Dat gezegd, was het nog steeds een uitdaging om aan de wensen van alle gasten te voldoen. Wij weten zelf als geen ander hoe het is om een groot gezelschap te behagen als horecaonderenemers. Maar complimenten aan Elmer en zijn team. Ze waren snel en zijn professioneel omgegaan met allerlei verzoeken. Onze gasten waren uiterst tevreden.

Natuurlijk hebben wij de dag afgesloten met een avondfeest. De trouwzaal was omgetoverd tot een feestzaal. Silva had tijdens onze gesprekken een complete entertainment groep aangeraden; met DJ, saxofonist, zangeres en technicus. Deze combinatie heeft de gasten tot aan het einde van de avond aan het dansen gekregen. Het feest was goed verzorgd; de hapjes werden aan de lopende band rondgebracht en niemand had een leeg glas in de hand.

Wij denken nog vaak terug aan deze mooie dag. Dankzij Silvia, Elise en hun team van Villa Clementine; en Elmer en zijn team van De Stallen, was onze dag perfect.

Liefs, July & Quynh

Naar ervaring »

July & Quynh

6 juni 2016 waren we 50 jaar getrouwd en deze bijzondere gebeurtenis wilden we graag vieren met familie en vrienden. We zochten naar een mooie plek voor een bijzonder feest. Toen we hoorden dat Villa Clementine in oude glorie hersteld zou worden leek dit ons de perfecte locatie. Op 27 mei 2016 konden we het resultaat bij de opening aanschouwen en dit was overweldigend. In het contact met Silvia en Elise konden we onze wensen aangeven en al snel was alles geregeld.

27 augustus was het dan zover, alle ingrediënten voor een mooi feest waren aanwezig.

Villa Clementine, samen met de serre en de tuin, is prachtig, heel stijlvol. Mede door het mooie weer was de combinatie van binnen en buiten geweldig. De band had een mooie plek en er kon heerlijk gedanst worden. Ook de goede catering en service hebben bijgedragen aan het slagen van deze avond. En natuurlijk niet te vergeten de gasten, die er samen met ons een geweldig feest van gemaakt hebben.

Bedankt Silvia en Elise voor de goede organisatie en verzorging van deze fantastische avond, chapeau! We hebben volop genoten van ons feest.

Liefs

Naar ervaring »

Jules & Thea

Onlangs hebben we in Villa Clementine op zeer plezierige wijze vergaderd. De locatie is sfeervol en goed bereikbaar. De lunch was zeer goed verzorgd met een heerlijke verse salade.

Kortom een aanrader!

Naar ervaring »

Vakgroep Gynaecologie van het Waterlandziekenhuis

Ineens ben je 1.5 maand getrouwd! Op 4 juni 2016 was onze mooie dag!
Alles was zoals het moest zijn: prachtig mooi weer, mooie bruidskinderen, leuke en gezellige gasten, mooie speeches, geweldig feest!

Dit alles in Villa Clementine waardoor het plaatje helemaal compleet was. Goede service & catering, mooie trouwzaal, bruid en bruidegomskamer, top fotografe, mooie tuin.
Wij hebben volop genoten van deze dag, jammer dat het voorbij is. Wie weet in de toekomst geven wij elkaar weer opnieuw symbolisch het JA-woord om dit nogmaals te vieren.

Bedankt Elise & Silvia.

Groetjes M & M Ubink

Naar ervaring »

Marloes & Marc

Sinds 1.5 jaar geleden zijn wij verloofd! Nooit gedacht maar nu gaat het er toch echt van komen: Wij gaan trouwen! Grote vraag was waar?? Liefst in Purmerend, maar helaas was er geen geschikte locatie. We weken uit naar de Middenbeemster. Alles was besproken en alles stond vast… totdat wij hoorden dat Villa Clementine een officiële trouwlocatie ging worden. Wauw!!
Wij bedachten ons geen moment en zonder exact te weten hoe of wat zeiden wij “we gaan ervoor!” Lange tijd in afwachting van hoe de bouw zou verlopen, welke ideeën er zouden komen en vooral niet te vergeten… wanneer het klaar zou zijn! Nadat we de datum hadden besproken konden wij weer alles regelen voor onze dag. Eindelijk is de Villa helemaal klaar en wat is ze mooi geworden. Een prachtige locatie, overal is over nagedacht en ze straalt zoveel uit! Wij zijn dankbaar en enorm trots dat wij daar als eerste mogen trouwen!

Naar ervaring »

Marloes & Marc

Villa Clementine Een bijzondere trouw- en evenementenlocatie in het hartje van Waterland