We wisten het meteen!

Toen wij ons verloofd hadden was Villa Clementine nog in verbouwing en waren er alleen sfeer fotos beschikbaar. Toch wisten we meteen al dat dit onze locatie was! Voor de vorm hebben we een paar andere locaties bekeken maar wisten het eigenlijk al. Buiten een voor ons ideale ligging ook een geweldig mooi stijlvol pand van buiten. De binnenkant hadden we ook het volste vertrouwen in. En die stelde zeker niet teleur! Gelijk bij de eerste bezichtiging bleek dat het van binnen nog mooier was dan we hadden durven dromen. Wat een super mooie aankleding. We keken elkaar aan en dachten: We hoeven niet te zorgen voor extra versiering tijdens ons feest, het is al prachtig!

Al tijdens de voorbereidingen kwamen we erachter dat eigenlijk alles mogelijk is, de dames deden nergens moeilijk over. Ook vonden we het erg fijn dat er actief meegedacht werd en we tips kregen, wat toch fijn is. Zelf hadden we gek genoeg nog nooit een bruiloft georganiseerd en dan is het toch fijn als je je ideeën soms langs iemand kunt gooien.

Op de dag zelf hebben we ontzettend genoten! We hadden enkel de benedenverdieping wat voor onze groep een goede oppervlakte was, niet te druk, niet te leeg (50 man ceremonie, 80 man feest). Voor Marlies was het erg fijn dat ze zich in de dameskamer om kon kleden (we trouwden in november dus wilden niet dat ze het risico had om in trouwjurk door de regen te moeten). Toen ze paraat was hebben we in en om de villa een fotoshoot gedaan wat geweldig mooi is geworden.

Eten hebben we gedaan bij De Stallen, wat goed geregeld was en een leuke afwisseling qua omgeving en natuurlijk: erg lekker! En wat een leuke bediening ook. We zaten in een apart, speciaal voor ons gereserveerd gedeelte.

We vonden het erg bijzonder om op een nieuwe lokatie te mogen trouwen waar nog geen van onze gasten eerder was geweest, dat voelde toch wel een stukje unieker en specialer! Als we nu mensen ons fotoboek laten zien en we komen op de pagina aan waar het hele pand op staat, krijgen we steevast dezelfde reactie: “Wat was het een mooie lokatie hé!”.

Marlies & Mettin

Villa Clementine Een bijzondere trouw- en evenementenlocatie in het hartje van Waterland