De perfecte locatie voor ons trouwdag!

Op 20 mei 2017 was het zover: onze trouwdag. We keken er al een jaar naar uit, en de dag werd nog mooier dan we hadden durven dromen. Dat was zeker mede te danken aan de dames van Villa Clementine: dankzij hun prachtige villa en hun goede zorg voor ons is onze trouwdag de dag van onze dromen geworden.

Tijdens de zoektocht naar een locatie werden we meteen verliefd op Villa Clementine. We wilden graag een locatie waar we de hele dag konden doorbrengen, van het klaarmaken tot en met het grote feest ’s avonds. Dit kon hier goed, dankzij de vele verschillende ruimtes die stuk voor stuk prachtig zijn ingericht. Ook konden we direct merken dat de dames actief met ons mee dachten om onze dag zo mooi mogelijk te maken. Dit konden we erg waarderen! Nog een pluspunt is dat de villa erg goed ingesteld is op mindervaliden.

Het plannen van de bruiloft is heel soepel verlopen, omdat we regelmatig de plannen doorspraken en veel goede suggesties kregen vanuit de villa. Zowel de bloemist als de patissier die door de villa werd aangeraden, zijn ons heel goed bevallen. Ook de dj maakte rechtstreeks afspraken met de villa, waardoor dit ons uit handen werd genomen.

Op de dag zelf stonden de dames de hele dag voor ons klaar, en ze hebben alles fantastisch geregeld. Samen met onze ceremoniemeesters hebben ze ervoor gezorgd dat wij ons nergens druk over hoefden te maken en dat alles voor ons geregeld werd. Fantastisch! We kunnen alleen maar complimenten geven en iedereen aanraden in deze geweldige villa te trouwen!

Rianne & Frank

Villa Clementine Een bijzondere trouw- en evenementenlocatie in het hartje van Waterland