Een schot in de roos

Op 16 juni was het dan eindelijk zo ver: onze trouwdag. Na een jaar eerder voor het eerst een voet over de drempel van deze prachtige (trouw)locatie te hebben gezet, wisten we het direct: hier willen wij trouwen!

De villa is prachtig gerenoveerd (waarbij authentieke details prachtig bewaard zijn gebleven) en ademt stijl en romantiek uit. Het was alles wat wij voor ogen hadden voor onze huwelijksdag. Ons gezelschap bestond uit zestig personen die de hele dag aanwezig waren: van de ceremonie ’s middags tot en met het feest ’s avonds. De ruimte was hiervoor perfect. De begane grond deed dienst als locatie voor de ceremonie en de receptie, waarna we op de eerste verdieping hebben genoten van een heerlijk diner (shared dining). Verfijnd gedekte tafels met onze eigen persoonlijke noot en heerlijk eten, geleverd door De Stallen, zorgden voor een feestmaal. Het gezelschap deed de rest! Na het diner begaven we ons wederom naar beneden voor een mooi feestje met DJ Afrojolof. De mooie dansvloer, de serre met zitjes voor de mensen die even bij moesten komen van het dansen en de aangrenzende tuin: het plaatje was compleet.

Naast de prachtige locatie vonden wij de goede service van de dames van Villa Clementine een luxe. Zij waren de hele dag voor en achter de schermen voor ons bezig. Doortastend wanneer nodig en subtiel, waardoor de organisatie van de dag moeiteloos leek te verlopen. Meedenken én voor ons denken zorgde ervoor dat wij ons alleen maar zorgen hoefden te maken om… Nou ja, waar om eigenlijk? Niets! Precies zoals je dat wilt op een trouwdag waarbij geen vaste ceremoniemeester is aangewezen, zoals bij ons het geval was 🙂

Vanaf ons eerste gesprek in juli 2016 tot aan het laatste drankje om middernacht op 16 juni 2017 hebben Elise, Silvia en Lynn alles tot in de puntjes perfect geregeld. Wij willen deze dames dan ook de grootste complimenten geven voor hun service, gastvrijheid en warmte.

Voor ons was deze locatie en dit team een schot in de roos en we kunnen Villa Clementine en de dames dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die een gedenkwaardig en bijzonder moment wil vieren.

Renate & Michiel

Villa Clementine Een bijzondere trouw- en evenementenlocatie in het hartje van Waterland