Een fantastische locatie!

Met het historische pand waren we al een tijd bekend. Maar toen we hadden vernomen dat het inmiddels verbouwd was tot een prachtige trouw- en evenementenlocatie, zijn we het gaan bezichtigen tijdens een open trouwlocatie route. We waren gelijk zeer enthousiast over hoe ontzettend mooi en stijlvol het geworden was! Een klassiek interieur met eveneens een fris en modern tintje.

Met de dames hadden we een goede klik. We hebben leuke gesprekken gehad. Ze waren vriendelijk en dachten goed mee tijdens alle voorbereidingen. Zo wisten ze goede adviezen te geven over onder andere de aankleding en catering. Alles kon en niets was te gek.

We hadden het gehele pand tot onze beschikking op de trouwdag. Zowel de ceremonie als het feest hebben we er gehouden. En met de daggasten hebben we er bovendien heerlijk gegeten. Het waren hele geschikte ruimtes voor de activiteiten. Ook was het fijn dat er ruimtes waren om ons even terug te trekken. We hebben veel leuke reacties gehad van onze gasten over de locatie.

Gedurende de dag zijn we uitstekend geholpen door de dames van Villa Clementine. Mede dankzij de fantastiche locatie en de goede service was onze trouwdag de dag van onze dromen!

Mieke & Bart

Villa Clementine Een bijzondere trouw- en evenementenlocatie in het hartje van Waterland