Liefde op het eerste gezicht

Op deze prachtige locatie hebben wij op 7 april 2018, samen met onze dierbaren ons huwelijk gevierd. Bij de bezichtiging wisten we al gelijk dat we niet verder hoefden te zoeken. Het was liefde op het eerste gezicht!
De samenwerking met Silvia en Elise hebben wij als zeer prettig ervaren. Alles was mogelijk en gedurende het hele proces werd er met ons meegedacht en goed gecommuniceerd.
Op onze trouwdag verliep alles boven verwachting. Het personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam. Aan alles was gedacht waardoor wij volop konden genieten van onze trouwdag. Wij krijgen nog steeds van onze gasten te horen hoe zeer zij onder de indruk waren van de locatie en het personeel.
Het was de mooiste dag van ons leven en dat werd mede mogelijk gemaakt door de prachtige locatie en het personeel van Villa Clementine. Wij hopen in de toekomst wederom iets moois te mogen vieren in de prachtige Villa Clementine!
Silvia en Elise, onze complimenten! Nogmaals bedankt voor alles wat jullie hebben gedaan om onze trouwdag onvergetelijk te maken.

Mina & Omid

Villa Clementine Een bijzondere trouw- en evenementenlocatie in het hartje van Waterland