50 jaar getrouwd

6 juni 2016 waren we 50 jaar getrouwd en deze bijzondere gebeurtenis wilden we graag vieren met familie en vrienden. We zochten naar een mooie plek voor een bijzonder feest. Toen we hoorden dat Villa Clementine in oude glorie hersteld zou worden leek dit ons de perfecte locatie. Op 27 mei 2016 konden we het resultaat bij de opening aanschouwen en dit was overweldigend. In het contact met Silvia en Elise konden we onze wensen aangeven en al snel was alles geregeld.

27 augustus was het dan zover, alle ingrediƫnten voor een mooi feest waren aanwezig.

Villa Clementine, samen met de serre en de tuin, is prachtig, heel stijlvol. Mede door het mooie weer was de combinatie van binnen en buiten geweldig. De band had een mooie plek en er kon heerlijk gedanst worden. Ook de goede catering en service hebben bijgedragen aan het slagen van deze avond. En natuurlijk niet te vergeten de gasten, die er samen met ons een geweldig feest van gemaakt hebben.

Bedankt Silvia en Elise voor de goede organisatie en verzorging van deze fantastische avond, chapeau! We hebben volop genoten van ons feest.

Liefs

Jules & Thea

Villa Clementine Een bijzondere trouw- en evenementenlocatie in het hartje van Waterland